Transfer vliegveld naar appartement

Transfer vliegveld naar appartement

 

Er zijn verschillende manieren waarop u tot het appartement in Playa del Ingles kunt geraken:

 

A. Sun Transfers:

 

Via de website van Sun Transfers vindt u alle informatie en tarieven. Tevens kunt u via deze website de transfer vooraf boeken:

Sun Transfers

Een prive taxi, bijvoorbeeld, kost hier 56,10 euro voor een retour (volgens de informatie op de website, d.d. 02-01-2020).

Van gasten hebben we vernomen dat er sprake is van een goede service en dat ze zelf rekening houden met een vertraagde of vervroegde aankomst. Ze wachten op het vliegveld op u met een naambordje.

Een andere mogelijkheid is het boeken van een Shuttle Bus via Sun Transfers. Dit kost 18,40 euro voor een retour (volgens de informatie op de website, d.d. 02-01-2020). Dit is natuurlijk goedkoper, maar dan maakt u gebruik van een bus waarin ook andere gasten zitten die ergens anders afgezet moeten worden.

 

B. Lijnbus (kosten: ongeveer 4.00 euro pp, enkele rijs):

 

De lijndiensten op Gran Canaria worden verzorgd door Global

 

De reis naar Playa del Ingles kost ongeveer 25 tot 40 minuten:

-Lijn 66: vertrek 30 minuten over het uur (dit is de lijn met de meest directe verbinding).
-Lijn 90: vertrek 50 minuten over het uur (deze lijn stopt wat vaker bij haltes).

 

Dan loopt u naar de uitgang van de bagage afhaalhal, rechtsaf langs de SPAR, roltrap omhoog en dan 180 graden terug. U ziet dan de bordjes Bus/Global (blauw). Deze bordjes volgt u en dan komt u bij de bushalte waar ook de bussen richting Playa del Ingles aankomen (zie de borden). Daar wacht u op de bus naar Playa del Ingles.
De bagage dient u beneden in de kofferruimte van de bus te plaatsen.
Na ongeveer een half uur rijden met de bus komt u aan in Playa del Ingles.

Aloe:

Wanneer u met de bus komt, moet u uitstappen net voorbij shopping center CITA, aan de rotonde op de Avenida de Tirajana. U drukt op de knop zodra u bij de CITA aan de rechterkant van de bus een grote pop van een clown met hoed ziet. U stapt vervolgens uit op de halte op de hoek van de eerste rotonde juist na de Cita. U steekt de straat over naar Apartamentos Aloe. Wandel nu 100 meter langs Aloe. De ingang voor Aloe nummer 142 (tweede gebouw van het complex) is op de hoek tussen de winkel Party-Party en Supermercado Cordillo. Hier wachten wij dan op u.

Iguazu:

U rijdt na Aloe verder met de bus en U stapt uit op de eerstvolgende rotonde . Dan bevindt u zich tegenover Iguazu 3 op de Avenida de Tirajana. U ontmoet ons dan bij de ingang van Iguazu aan de Avenida de Tirajana.

Tanife:

U rijdt na Iguazu 3 verder met de bus en u stapt uit op de eerstvolgende rotonde die ligt aan het complex Playa del Sol (gelegen juist voor de Yumbo) op de Avenida de Tirajana. U loopt over de Avenida de Tirajana ongeveer 150 meter richting San Fernando. U vindt dan het complex Tanife aan de linkerkant van de Avenida de Tirajana. U ontmoet ons bij de ingang.

 

C. Taxi (ongeveer 45 euro, enkele reis):


U vindt de taxi’s voor de uitgang van de aankomsthal, recht tegenover de uitgang van de bagagehal.

Voor Aloe kunt de taxi het best laten stoppen op de hoek van Apartamentos Aloe bij de Supermercado Cordillo (aan de Avenida de Tirajana). Daar is ook de ingang naar het appartement.

Wat betreft Iguazu laat u uzelf afzetten voor de ingang Apartamentos Iguazu 3, aan de Avenida de Tirajana, halverwege tussen de Cita en de Yumbo.

Wat betreft Tanife laat u uzelf afzetten voor de ingang aan de Avenida de Tirajana, vrijwel tegenover de Yumbo.

 

Wij verzoeken u om ons te bellen, een SMS of Whatsapp te sturen wanneer u met de bus of taxi Playa del Ingles binnenrijdt. Wij zijn dan in 10 minuten bij u.

 

D. Andere transfermogelijkheden:

 

Natuurlijk zijn er nog verschillende andere mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld de transfer ook boeken via de site van de vliegmaatschappij waar u ook de vluchten boekt.

 

E. Auto huren:

 

Vanaf het vliegveld kunt u ook een auto huren. Dit is op Gran Canaria niet duur. We horen heel positieve berichten over het huren van een auto via Cicar 

Ook Topreisen en AutoReisen staan heel goed bekend.