Transfer vliegveld naar appartement

 

Adressen:

Appartement Aloe: Avenida de Tirajana 3, Apartamentos Aloe, appartement nummer 142, 35100 Playa del Inglés.

Appartement Iguazu: Avenida de Tirajana 24, Apartamentos Iguazu, gebouw 3, appartement nummer 3-213, 35100 Playa del Inglés.

Appartement Tanife: Avenida de Tirajana 25, Apartamentos Tanife, appartement nummer 215, 35100 Playa del Inglés. 

 

Er zijn verschillende manieren waarop u tot het appartement in Playa del Ingles kunt geraken:

 

A. Sun Transfers:

Via de website van Sun Transfers vindt u alle informatie en tarieven. Tevens kunt u via deze website de transfer vooraf boeken:

Sun Transfers

Een prive taxi kunt u via dit bedrijf ook bestellen.

Van gasten hebben we vernomen dat er sprake is van een goede service en dat ze zelf rekening houden met een vertraagde of vervroegde aankomst. Ze wachten op het vliegveld op u met een naambordje.

Een andere mogelijkheid is het boeken van een Shuttle Bus via Sun Transfers. Dit is natuurlijk goedkoper, maar dan maakt u gebruik van een bus waarin ook andere gasten zitten die ergens anders afgezet moeten worden.

 

B. Shuttle Direct:

Volgens onze informatie is de service van dit bedrijf goed en het tarief is ook concurrerend.

Meer informatie vindt u op de website van Shuttle Direct.

 

C. Lijnbus (kosten: ongeveer 3,50 euro pp, enkele rijs):

De lijndiensten op Gran Canaria worden verzorgd door Global

De reis naar Playa del Ingles kost ongeveer 27 tot 58 minuten:

-Lijn 66 (Direct, duur 27 minuten)

-Lijn 90: (Semi direct, duur 33 minuten)

-Lijn 36: (duur 52 minuten)

-Lijn 1:    (duur 58 minuten)

 

Om de bushalte op het vliegveld te vinden, loopt u naar de uitgang van de bagage afhaalhal, na deze uitgang gaat u rechtsaf en volgt u de bordjes Bus/Global (blauw). Deze bordjes volgt u en dan komt u bij de bushalte waar ook de bussen richting Playa del Ingles aankomen (zie de borden). Daar wacht u op de bus naar Playa del Ingles.
De bagage dient u beneden in de kofferruimte van de bus te plaatsen.
Na ongeveer een half uur rijden met de bus komt u aan in Playa del Ingles.

 

Aloe:

Wanneer u met de bus komt, moet u uitstappen net voorbij shopping center CITA, aan de rotonde op de Avenida de Tirajana. U drukt op de knop zodra u bij de CITA aan de rechterkant van de bus een grote pop van een clown met hoed ziet. U stapt vervolgens uit op de halte op de hoek van de eerste rotonde meteen na de Cita. U steekt de straat over naar Apartamentos Aloe. Wandel nu 100 meter langs Aloe. De ingang voor Aloe nummer 142 (tweede gebouw van het complex) is op de hoek tussen de winkel Party-Party en Supermercado Cordillo. Hier wachten wij dan op u.

Iguazu:

U rijdt na de rotonde bij Aloe verder met de bus en U stapt uit op de eerstvolgende rotonde . Dan bevindt u zich tegenover Iguazu 3 op de Avenida de Tirajana. U ontmoet ons dan iets verder bij de ingang van Iguazu 3 aan de Avenida de Tirajana.

Tanife:

U rijdt na Iguazu 3 verder met de bus en u stapt uit op de eerstvolgende rotonde (die ligt aan het complex Playa del Sol, gelegen juist vóór de Yumbo) op de Avenida de Tirajana. U loopt over de Avenida de Tirajana ongeveer 150 meter richting San Fernando. U vindt dan het complex Tanife aan de linkerkant van de Avenida de Tirajana. U ontmoet ons voor de ingang van de receptie.

 

 

D. Taxi (ongeveer 45 euro, enkele reis):

Taxi's zijn op Gran Canaria niet duur.
U vindt de taxi’s voor de uitgang van de aankomsthal, recht tegenover de uitgang van de bagagehal.

Voor Aloe kunt de taxi het best laten stoppen op de hoek van Apartamentos Aloe bij de Supermercado Cordillo (aan de Avenida de Tirajana). Naast deze supermarkt is ook de ingang naar het appartement.

Wat betreft Iguazu laat u uzelf afzetten voor de ingang van Apartamentos Iguazu 3, aan de Avenida de Tirajana, halverwege tussen de Cita en de Yumbo.

Voor Tanife laat u uzelf afzetten voor de ingang van de receptie van Apartamentos Tanife aan de Avenida de Tirajana, vrijwel tegenover de Yumbo.

 

Wij verzoeken u om ons te bellen, een SMS of Whatsapp te sturen zodra u met de bus of taxi vertrekt vanaf het vliegveld. Wij kunnen dan inschatten hoe laat u arriveert bij het appartement.

 

E. Andere transfermogelijkheden:

Natuurlijk zijn er nog verschillende andere mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld de transfer ook boeken via de site van de vliegmaatschappij waar u ook de vluchten boekt. U wordt dan wel vervoerd met een groep andere mensen die afgezet worden op verschillende locaties.

 

 

F. Auto huren:

Vanaf het vliegveld kunt u ook een auto huren. 

We horen positieve berichten over het huren van een auto via Cicar 

Ook Topreisen en AutoReisen staan heel goed bekend.