Voorwaarden

 

(Algemene) voorwaarden verhuur:

 

1. Prijzen Aloe en Tanife :  

 

-2020:

-50  euro per nacht voor maximaal twee personen.

-1325 euro voor 28 nachten  voor maximaal twee personen.

-Kerst en nieuwjaar: 65 euro per nacht.

 

-2021:

-50 euro per nacht voor maximaal twee personen.
-1325 euro voor 28 nachten voor maximaal twee personen.

-Kerst en nieuwjaar: 65 euro per nacht.

 

Extra:

-40 euro voor de eindschoonmaak.

-Voor feestdagen en evenementen kunnen aangepaste prijzen van toepassing zijn.

 

2. Prijzen Iguazu:

 

2020:

-52,50 euro per nacht voor maximaal twee personen

-1375 euro voor 28 nachten  voor maximaal twee personen

-Kerst en nieuwjaar: 65 euro per nacht.

 

2021:
-52,50 euro per nacht voor maximaal twee personen
-1375 euro voor 28 nachten voor maximaal twee personen
-Kerst en nieuwjaar: 65 euro per nacht.

 

Extra:

 -40 euro voor de eindschoonmaak.

-Voor feestdagen en evenementen  kunnen aangepaste prijzen van toepassing zijn.

 

3. Boeking:

Voor het vastleggen van de door u gewenste boeking stuurt u aan ons een bevestigingsmail met:

-De namen van de gasten (maximaal 2), het adres en een mobiel telefoonnummer.

-Het ID of Paspoort nummer van de gasten met de hierbij behorende namen.

-De (de exacte of globale) datum van aankomst en de datum van vertrek. De exacte data van aankomst en vertrek worden in onderling overleg vastgesteld (wanneer ook bekend is wat de vluchtdata van de vliegmaatschappijen zijn)  ten einde dubbelboekingen te voorkomen. Uitgangspunt is in ieder geval de exacte datum van vertrek van de voorafgaande gasten. 

-Indien mogelijk een kopie van de vliegtickets met de vluchtnummers en aankomst- en vertrekdata/tijden. Wanneer u de vluchten nog niet kunt boeken, dan ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk een mail met een kopie van de vluchtgegevens zodra deze bekend zijn.

- De aanbetaling is 30%. De aanbetaling dienen wij binnen een week te hebben ontvangen.

 

4. Betaling:

Het volledige (resterende) bedrag kunt u contant betalen bij aankomst in het appartement bij het overhandigen van de sleutels. Natuurlijk kunt u ook het bedrag vóór uw aankomst overmaken op onze bankrekening.

Ons bankrekening nummer is (IBAN):  ES86 2038 9053 3660 0013 6366

T.N.V.: Franciscus de Bruijn

 

5. In- en uitchecktijden:

De in- en uitchecktijden zijn mede afhankelijk van de aankomst- en vertrektijden van de nieuwe of voorafgaande gasten. Indien hiervoor een (tijdige) schoonmaak nodig is, kunt u bij aankomst vanaf 15.00 uur in het appartement. En om het ook voor de volgende gasten weer mogelijk te maken om tijdig in het appartement te kunnen, dient u uiterlijk om 12.00 uur het appartement te verlaten bij vertrek. Uiteraard kunnen wij uw koffers in bewaring stellen, tot het moment van uw vertrek of aankomst in het appartement. Indien de planning het toelaat, kunt u echter ook vroeger in het appartement op de aankomst dag of later uit het appartement gaan op de vertrek dag  (indien u een latere terugvlucht heeft). In dit geval rekenen wij hiervoor geen extra kosten. 

 

6. Annulering:

1. Bij annulering dient het volledige bedrag betaald te worden, exclusief de kosten voor de eindschoonmaak. Indien u voor uw annuleringsverzekering een geldige annulering heeft, zullen de kosten voor de annulering door uw verzekering vergoed worden.

2. Betreffende vastgelegde boekingen vanaf april 2020 geldt de volgende uitzondering met betrekking de voorafgaande voorwaarde:

Bij annulering van alle vluchten door de vliegmaatschappij vanwege een crisis (zoals CORONA) en het ontbreken van een annuleringsvergoeding door de verzekering, stellen we in onderling overleg een alternatieve periode vast. Als dit niet mogelijk of wenselijk is, dan kan in dit geval het verblijf zonder kosten geannuleerd worden en wordt het reeds betaalde bedrag terugbetaald.

 

7. Huisdieren:

Er worden in het appartement geen huisdieren toegelaten.

 

8. Maximaal aantal gasten: 2

 

9. Covid test:

Wanneer vanuit een  risicoland gereisd wordt is het verplicht om een negatieve PCR testuitslag (schriftelijk of digitaal) te kunnen overhandigen.

Indien gereisd wordt vanuit een niet-risicoland is ook een goedkopere en snellere antigenentest acceptabel.

Via de volgende link vindt u de landen met een hoog risico: High risk countries/areas

Zolang Nederland en België tot de risicolanden behoren, is een PCR test met negatieve uitslag vereist. De test moet uiterlijk 72 uur voor aankomst op het vliegveld in Spanje zijn afgenomen.

Alleen originele documentatie (dus geen kopie) wordt geaccepteerd en alleen in het Spaans of Engels. De documentatie kan zowel op papier als digitaal getoond worden.

Het document moet ten minste de volgende informatie bevatten: naam van de reiziger, paspoortnummer of nationaal identiteitsbewijs, datum van de test, identificatie en contactgegevens van het centrum dat de analyse heeft uitgevoerd, de gebruikte techniek en het negatieve testresultaat.

Zie ook de pagina op onze website over reizen naar en verblijf op Gran Canaria tijdens de Corona crises.